Lid worden

Ben je geïnteresseerd en houd je van zingen, dan ben je van harte welkom om tijdens onze repetities vrijblijvend te komen luisteren, de sfeer te proeven of om mee te zingen met ons koor. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, maar het mag natuurlijk wel. 

Proefdraaien
Veel geïnteresseerden twijfelen of zij voldoende kwaliteit hebben om in een koor te zingen. Dat geeft niet! Wij hebben allemaal veel geleerd bij Free! Overweeg je lid te worden? Zing dan gerust een aantal keren mee voor je definitief besluit.

Geen audities
Wij doen geen audities. Weet je niet bij welke stemgroep (sopranen, alten, tenoren, bassen) je past? Als je wilt, mag je een stemtest doen. In elke stemgroep kunnen we nog wel mensen gebruiken, vooral bij de mannen!

Wat krijg je allemaal?
Als je lid wordt van Free! krijg je wekelijks een gezellige avond, waar je veel leert en doe je regelmatig mooie ervaringen op tijdens optredens. Je wordt ‘ingewerkt’ door een stemmaatje. Bladmuziek en oefentracks krijg je digitaal. 

Contributie
Je betaalt als lid van Free! een contributie van € 180,00 per jaar, studenten betalen € 80,00 per jaar. Word je lopende het jaar lid dan betaal je dat jaar natuurlijk naar rato. 

Projectlidmaatschap
We hopen natuurlijk dat je je voor langere tijd aan ons te bindt, maar projectlidmaatschap is ook mogelijk, bijvoorbeeld in de kerstperiode. Houd onze facebooksite in de gaten of informeer naar de mogelijkheden. 

Mail naar gospelkoorfree@gmail.com voor vragen of aanmelden.